20 maart 2015
Vrouwenmotorclub WIMA sluit zich aan bij de MAG
Al meer dan negentig motorclubs hebben zich aangesloten bij de MAG en vol trots mogen we aankondigen dat ook WIMA zich bij ons zal aansluiten! WIMA, de Women's International Motorcycle Association, is in de jaren '50 in Amerika opgericht en sinds maart 1981 bestaat WIMA ook in Nederland. Iedere vrouw met een motorrijbewijs kan WIMA-lid worden en het belangrijkste doel van de WIMA is het promoten van motorrijden onder vrouwen. WIMA Nederland telt ca. 70 leden. Tijdens de ledenvergadering op 15 maart jl. hebben de leden van WIMA besloten dat de club MAG-ondersteunend wordt. De MAG heet WIMA van harte welkom en hoopt op een vruchtbare samenwerking.

Meer weten over WIMA? Kijk op internet of op Facebook 

Nieuw seizoen MotoMe TV gestart
Lekker op je beeldscherm van pc, telefoon of tablet naar motortelevisie kijken: het kan met MotoMe TV. Vandaag is het nieuwe seizoen gestart. 


Klik hier voor de video >>
MAG en KNMV overleggen met Rijkswaterstaat
In de afgelopen zes maanden zijn ongeveer 50 motorrijders onderuit gegaan op het Kooimeerplein in Alkmaar. De oorzaak van deze ongevallen is voor Rijkswaterstaat niet duidelijk, vandaar dat de KNMV en de MAG samen met de wegbeheerder bekijken welke actie er nu moet worden genomen. 
Lees hier verder >>


Hoe groter, hoe sterker!Helaas, ze bestaan nog steeds: motorrijders die nog geen MAG-lid zijn! 
Stuur deze nieuwsbrief daarom eens door naar al je motorrijdende vrienden, vriendinnen en collega's en zorg ervoor dat ook zij zich aansluiten bij de enige echte belangenvereniging voor motorrijders. 
Uiteraard ontvangen zij dan ook iedere twee maanden het Mag-a-zine, het verenigingsblad van de MAG. 
Direct inschrijven als MAG-lid kan door hier te klikken.  

MAG - Postbus 46, 8900 AA Leeuwarden          
  
 

MAG op internetMAG op FacebookMAG op TwitterMAG op YouTube