Dagverslag Marokko 06

Dag 6 / 29-4-10

Dag des oordeels

Morgens vroeg op tijd vertokken zodat we om 9 uur bij een motorzaak konden zijn om voor Peter een extra snaartje op te halen zodat als het nog een keer zal breken dat hij er nog een heeft. Dit resulteerde over een weg van opbrekingen, in een soort James Bond achtige race door de binnenstad van Cordoba, maar we waren toch nog redelijk op tijd weg met het rijden van de route.

Echter het noodlot sloeg toe toen bij een rotonde Peter Damme een op het eerste gezicht onschuldig schuivertje maakte. Een scheurtje in het kleppendeksel dat provisorische gedicht werd, en wat blauwe plekken, en door rijden.

Vlak daarna nog een paar km onverhard gereden en toen bleek er meer loos te zijn dan alleen dat. Allerlei elektrische dingen die niet goed bleken te werken. En heeft Peter besloten dat hij de oversteek naar Marokko niet gaat maken. En hebben we in het dorpje El Saucejo afscheid van elkaar genomen, en is hij terug naar huis vertrokken en hoopt daar zaterdagavond weer thuis te zijn.

 

Wij zijn zo snel mogelijk door gereden naar Algeciras om daar de boot te nemen naar Ceuta en slapen we vanavond al in Afrika

Verders noch wat landschap foto’s gemaakt en ik zag in de haven van Algeciras nog een schip waar ik zelf op gewerkt heb.

Uw reizende reporter