Dagverslag Marokko 21

Dag 21 / 14-5-2010

Vandaag naar huis een dag eerder als gepland maar we hadden de terugweg wel lang gehouden en er waren mensen met een goede reden om wat eerder thuis te zijn en het weer zat niet mee en we waren het wel een beetje zat!

Van Troyes ter hoogte van Parijs 500Km naar huis eerst nog 300Km binnen door over super rechte verkaveling wegen en van af Brussel de snelweg naar Goringem. Bij Brussel hebben we afscheid genomen van Artur die nog naar een motor treffen in Brugge gaat. Zo zijn we na een reis van ongeveer 9800 km in 21 dagen weer thuis gekomen.

 

Leo Brandwijk, hij wilde eigenlijk alleen maar naar Spanje en Portugal maar omdat de mogelijk daar was toch maar voor Marokko gekozen.

 

 

Peter Damme, Die door pech en onfortuin Marokko niet gehaald heeft.

 

  Bas Brandwijk op zijn Suzuki racer die zeer respect vol alle onverharde wegen ven deze rijs heeft gereden en maar één keer heeft geklaagd om dat zijn tanktas er af vloog en er voorde rest alleen maar een zere reet van kreeg.

 

Artur Nitschelm, Avonturier en in hart en nieren motor rijder en een gezellige medereiziger de enigste die die aan de scheit is geweest.

 

Bert de Vos, Die na Peter Damme de geldpot heef beheerd en een uitstekend penningmeester is gebleken.

 

 

Ik Peter van Dam heeft geprobeerd om iedere avond een berichtje naar de website te sturen dat helaas niet altijd lukte zo dat sommige berichten wat dagen te laat kwamen maar ik denk dat het toch redelijk gelukt is.

 

Rest mij alleen nog om Gerard Romijn heel hartelijk te bedanken om alles zo netjes op de website te zetten.( Hij moet er maar een foto van zich zelf bij zetten ) en ieder een die ons avontuur met plezier gevolgd heeft.

Uw vermoeide en trotse verslaggever Peter.